Kuljetus- Ja Siivouspalvelut

Kuljetuspalvelut

Suoritamme kuljetuksia alle 3500kg ajoneuvokalustolla pääsääntöisesti uudellamaalla ja tarvittaessa koko Suomessa.

Kappaletavarakuljetukset

Kappaletavarakuljetukset alusta loppuun – sovitusti, ehjästi, turvallisuudesta ja ympäristöstä huolehtien.

Pikakuljetukset

Kun lähetykselläsi on kiire, tilaa kuljetuspalvelut numerosta +358207 306080. Tarjoamme kiirelliset kuljetuspalvelut yrityksille / yksityisille arkisin, viikonloppuisin sekä pyhäpäivinä.

Sopimusajot

Tarve pidempiaikaiselle tai usein toistuvalle, niin sopimuskuljetus on oikea valinta. Kuljetukset vaivattomasti paikasta toiseen ja ilman toistuvaa erillistä sopimista. Hoidamme sopimuskuljetukset luotettavasti Helsingistä käsin kaikkialle Suomeen. Räätälöimme kuljetuksen tarpeitasi vastaavaksi. Toimimme ehdoillanne.

Siivouspalvelut

Siivouspalvelut

Ylläpitosiivoukset

Ylläpitosiivous tehdään säännöllisellä aikavälillä. Päivittäin, viikoittain tai vain kerran kuukaudessa, kohteen käyttöaste ja tarve määrittelevät aikavälin.

Perussiivoukset

Ylläpitosiivous on siivoamisen ydin. On kuitenkin hyvä suorittaa säännöllisin väliajoin perussiivous. Perussiivouksessa kohteen siivoamien suoritetaan laajemmin ja tarkemmin. Perussiivouksen jälkeen säännöllisellä ylläpitosiivouksella tilat pysyvät helposti siisteinä ja puhtaina. Ylläpitosiivous vähentää perussiivouksen tarvetta ja pitää huoneilman raikkaana.

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys on verovähennys, jonka voi saada, kun ostat palveluja kotiisi tai vapaa-ajan asunnollesi. Kotitalousvähennyksen määrä v. 2021 on enintään 2 250 euroa vuodessa per henkilö. Kotitalouden pitää hakea vähennystä itse.

Erikoissiivoukset

Erikoissiivoukset

Muuttosiivous

Muuttaminen on aikaa vievä ja joskus haastava toteutettava. Muuttosiivouksella voit keskittyä muuttamiseen ja jättää vanhan tai uuden kohteen siivouksen tehtäväksemme. Sovittu aikataulu, haluttu taso ja kiinteä kustannus. Työllä on takuu.

Tiskaus

Mikäli kohteessa on tarve tiskaamiselle. Hoidamme tiskit siivouksen yhteydessä. Esim. Taukotilat, keittiöt, ravintolat.

Liputus

Kohteeseen voidaan sopia lipun nostaminen ja laskeminen. Esim. taloyhtiöt ja kiinteistöt. Palvelun laajuus sovittavissa.

Tankkauspiste

Mikäli kohteessa on tankkauspiste. Huolehdimme siisteydestä, roskista turvallisuus huomioiden.

Pesuhallit

Erilaiset ajoneuvojen ja kalustojen pesuhallit myös erillisinä kohteina. Huolehdimme seinien puhtaudesta. Varmistamme lattiapinnan turvallisuuden liikkumista varten. Ajoneuvonpesukoneen ylläpito ja puhdistus sovittaessa.

Parkkialueet

Kohteen parkkialueen/-alueiden siisteyden varmistaminen. Jäteastioiden tyhjennys ja irtoroskien poisto.

Rakennus / Remontti

Rakennuspölyn ja jälkien siivoukset. Rakentamisen aikana ja ennen käyttöönottoa.

Höyrypesu

Höyrypesulla puhdistetaan ja myös desinfioida tehokkaasti. Ympäristöystävällisempi vaihtoehto, joissa vettä ja kemikaaleja tarvitaan vähemmän.

Ikkunapesut

Kodin tai yrityksen ikkunapesut. Ikkunoiden pesu on hyvä suorittaa vähintään kerran vuodessa, mutta kohteen sijainti saattaa aiheuttaa tarpeen useammalla kerralle vuodessa. Haastavissa ja korkeissa kohteissa käytämme apuna nostimia.

Ilmanvaihdon Puhtaus

Puhdistettu ilmanvaihto yhdessä muiden siivoustoimenpiteiden kanssa varmistaa terveellisen ilmaston oleskelulle tai työnteolle. Käytämme yhteistyökumppania puhdistamisessa.

Lumityö

Lumityöt toteutetaan aina erillisestä tilauksesta. Suoritamme käsin tapahtuvat lumenluonnit maantasossa.

Linja-Autojen Siivous

Paikallis- ja tilausajoliikenteen perussiivoukset sekä ylläpitosiivoukset. Sovitun laajuisesti sisältäen mm. ajoneuvojen ulkopesut koneella tai käsin, päivittäishuollon tarkastukset, siivoukset sekä raportointi. Lisäpalveluina muut varikolla tehtävät työt joilla voimme helpottaa yrityksenne toimintaa.